Creatief schrijven

Miranda Molenaar

Home
Bewustwording
Avatar®
  Compassieproject®
Mananochojamethode
Meditatie
   Lachmeditatie
Mantrazingen
Raja Yoga
Art of Breathing
VirtueScope®
Stervensbegeleiding
De Grote Aanroep
Projecten
   World Peace is Possible
Doelstelling
Legende Mananochoja
Contact
Organisatie
 Workshop Creatief Schrijven door Miranda Molenaar

Op zaterdagmiddag 24 november organiseert het Spiritueel Lichthuis een workshop creatief schrijven, geleid door Miranda Molenaar van BewustRZijn.

Bewustwording en inzicht zijn cruciaal om met iets aan de slag te kunnen, om iets te veranderen. Verandering begint namelijk met het zien van dat wat je doet. Dat heb ik zelf aan den lijve ondervonden toen ik een dochter kreeg. Er gebeurde van alles met me en ik kon er maar geen vat op krijgen. Na diverse opleidingen en cursussen gedurende mijn eigen proces, ben ik nu zover dat ik graag mijn kennis deel met anderen. Dat doe ik onder andere door het gebruik van creatief schrijven.
Creatief schrijven is een manier van schrijven waarbij je het onbewuste, intuïtieve stuk van jezelf aanspreekt. Je laat het denken even los en daardoor verschijnt er dat op papier waar je normaal niet bijkomt. Daardoor kan er inzicht komen. Je gaat zien waarom je bepaalde dingen doet zoals je ze doet. Inzicht is heel belangrijk! Als je in-ziet wat er gebeurt, kun je namelijk stappen gaan ondernemen om verandering aan te brengen.
Deze middag schrijf je aan de hand van een eigen thema of vraag waar je graag meer inzicht in wilt. Een thema dat je wilt onderzoeken. Aan de hand van verschillende schrijfopdrachten krijg je gedurende de middag steeds meer zicht op dat thema of die vraag en ga je ook manieren ontdekken om er anders mee om te gaan. We gaan op zoek naar jouw eigen wijsheid!

Wil je graag ontdekken of creatief schrijven iets is dat bij jou past, geef je dan op voor deze workshop. Aan het eind van de workshop zul je weer een beetje dichter bij jezelf gekomen zijn.

Tijd: 14.00 - 16.30 uur
Plaats: Wagenaarstraat 26, Naaldwijk
Bijdrage: € 15,00

Je bent van harte welkom!