Vlinder

            Cursus "Jezelf Grenzeloos Liefhebben"   

Home
Bewustwording
Avatar®       Compassieproject®
Mananochojamethode
Meditatie
   Lachmeditatie
Mantrazingen
Raja Yoga
Art of Breathing
VirtueScope®
Stervensbegeleiding
De Grote Aanroep
Projecten
      World Peace is Possible
Doelstelling
Legende
Mananochoja
Contact
Organisatie

Op dinsdag 28 januari 2020 start  Spiritueel Lichthuis Mananochoja met de prachtige cursus "Jezelf Grenzeloos Liefhebben" van Patrick Brusselaers. De cursus bestaat uit zeven lessen en tijdens de cursus word je uitgedaagd om de liefdevolle relatie met jezelf naar een nieuw niveau te tillen. Niets is zo belangrijk in deze tijden van snelle veranderingen dat je stevig verankerd bent in je eigen liefdesfrequentie.

Jezelf liefhebben houdt veel meer in dan jezelf graag zien of jezelf naar waarde schatten, alhoewel dit zeker de eerste stappen zijn. Het is in feite resoneren met de 'hartslag' van de universele schepping, het van binnenuit synchroon lopen of meedeinen met de stroom van het leven zelf, die ons elk moment weer uitdaagt om patronen en gehechtheden los te laten, omdat ze ons niet meer dienen in de volgende etappe van onze evolutionaire reis.

Naarmate we verder groeien of evolueren zullen we ontdekken dat Liefde in werkelijkheid de persoonlijkheid overstijgt en dat het geen moeite hoeft te kosten om in het Nu-moment in Liefde te ZIJN. Jezelf liefhebben is in wezen niets anders dan de Universele Liefde toelaten in jezelf, want de Liefde is reeds in jou aanwezig als een nimmer opdrogende energiebron die jou letterlijk in leven houdt en die alles zodanig kosmisch orkestreert, dat jij precies past binnen de orde van het grotere Geheel.
Lifechanging Energy
De cursus wordt steeds op de vierde dinsdag van de maand gehouden.
Plaats: Wagenaarstraat 26
Tijd: 20.00 uur
Kosten: vrijwillige bijdrage

Het is ook mogelijk om deze cursus overdag te volgen en wel vanaf 31 januari 2020 iedere vierde vrijdag van de maand om 9.30 uur.

Wil je je opgeven voor deze cursus stuur dan een e-mail  of bel 0174-627955.
Je bent van harte welkom!